Anklage i narkosag: 30-årig kvinde fragtede store pengebeløb til udlandet

En 30-årig kvinde bliver torsdag fremstillet ved Retten i Næstved, hvor hun sigtes for at være en del af en større narkosag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 30-årig kvinde fra Slagelse er mistænkt for hæleri med hensyn til flere større pengebeløb. Derfor bliver hun torsdag fremstillet ved Retten i Næstved.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Kvindes rolle har ifølge politiet været at transportere store pengebeløb til udlandet, som betaling for nogle af de produkter, der skulle bruges til fremstilling af amfetamin.

Politiet anholdt kvinden under en planlagt aktion den 6. oktober 2016, hvor betjente slog til og fik anholdt flere personer, der var i færd med at overlevere 50 kg amfetamin på parkeringspladsen foran Bilka i Slagelse.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har ad flere omgange foretaget anholdelser under efterforskningen i sagen. Det førte blandt andet politiet til et amfetaminlaboratorium og anholdelse af tre personer, der havde til hensigt at befri en af de anholdte med et jagtgevær fra Slagelse arrest. Der er tidligere faldet dom i befrielsesaktionen. 

070912AR_NARKO.jpg
Læs også
Stor narkosag: Nu er 13 anholdt
070912AR_NARKO.jpg
Læs også
Stor narkosag: Nu er 13 anholdt

Anholdelsen af kvinden er den 15. i rækken af anholdelser i sagen. Forud for dagens grundlovsforhør sidder ni personer fortsat varetægtsfængslet, mens to allerede er dømt i befrielsesaktionen.

Dagens grundlovsforhør begæres afholdt for lukkede døre af hensyn til politiets fortsatte efterforskning. 


Nyhedsoverblik