Alvorlig arbejdsulykke: Eksplosion slyngede kvinde flere meter gennem luften

En 37-årig kvinde er blevet fløjet til behandling på Rigshospitalet, efter dampe fra rengøringsmidler eksploderede i et autoværksted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 37-årig kvinde blev kvæstet og forbrændt flere steder på overkroppen, da en voldsom eksplosion fredag ramte et autoværksted i Haslev.

Der er tale om autoværkstedet PointBiler, der ligger i udkanten af byen.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- En voldsom eksplosion ramte autoforhandleren. Eksplosionen var så kraftig, at en stor aluminiumsport blev blæst ud af bygningen og slynget flere meter væk. Det samme skete for en 37-årig kvinde, der fik brandskader flere steder på overkroppen og også blev kvæstet af selve eksplosionen, siger vagtchef Jens Frederiksen til TV ØST.

Han oplyser, at politiet behandler sagen som en alvorlig arbejdsulykke, og formoder at eksplosionen er udløst, da en elektrisk gnist har antændt dampe fra rengøringsmidler i luften. 

(Historien fortsætter under billedet)

Det er denne port, der blev blæst ud af muren ved eksplosionen.
Det er denne port, der blev blæst ud af muren ved eksplosionen. Foto: Per Rasmussen

Der er tale om en bilforhandler og et autoværksted i udkanten af Haslev, der blandt andet foretager undervognsbehandlinger af biler. Ulykken er sket, da en bils kabine skulle rengøres.

- Vi arbejder stadig på stedet, og Arbejdstilsynet er blevet tilkaldt til stedet. Kvinden er blevet fløjet til behandling på Rigshospitalet og har heldigvis hele tiden været ved bevidsthed, oplyser Jens Frederiksen.


Nyhedsoverblik