736 bilister blitzet på travl motorvej

Politiet fortsætter sin målrettede hastighedskontrol på Køge Bugt Motorvejen ved vejarbejdet efter højt antal fartsyndere.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Blitz. Bøde. Ny køreprøve.

I forbindelse med vejarbejdet på Køge Bugt Motorvejen har politiet tidligere lavet hastighedskontroller, og det har om noget givet pote.

- Vi tør godt love, at vi fortsætter med dette så længe alt for mange bilister ikke tager hensyn til vejarbejdet, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Alene torsdag mellem klokken 13.45 og klokken 19.39 målte man ifølge politiet et nedslående højt antal fartbilister af det cirka 10.300 bilister, der passerede ATK-vognen. Hele 736 bilister passerede med for høj hastighed målebilen, der var placeret kort før motorvejsafkørslen til Egedesvej. 

090415_vejarbejde.jpg
Læs også
Stort asfaltarbejde går i gang på Køge Bugt Motorvejen
090415_vejarbejde.jpg
Læs også
Stort asfaltarbejde går i gang på Køge Bugt Motorvejen

De mange bilister kan nu forvente at modtage et bødeforlæg fra politiet.

Sådan fordeler bøderne sig

Fordelingen af fartbilisterne er således:

47 bilister blev målt til at køre mere end 30 procent for hurtigt. Altså over 104 kilometer i timen. Her lyder bøden på 3.000kroner.

26 bilister blev målt til at køre mere end 40 procent for hurtigt. Altså over 112 kilometer i timen. Her lyder bøden på 4.000 kroner samt en betinget frakendelse eller kontrollerende køreprøve.

En bilist blev målt til at køre mere end 60 procent for hurtigt. Altså over 128 (men under 135) kilometer i timen. Her er bøden på 5.000 kroner samt en betinget frakendelse/kontrollerende køreprøve.

Det har en meget stor betydning af hensyn til de mennesker, der arbejder på stedet, at bilisterne holder hastighedsbegrænsningerne, pointerer politiet.


Nyhedsoverblik