44-årig mand lagt i koma efter slagsmål på gaden

En 44-årig mand er blevet lagt i kunstig koma efter et slagsmål på åben gade natten til søndag. Han har kraniebrud og blødninger i hjernen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiet leder søndag efter en 21-årig mand fra Stenlille-området, efter han natten til søndag slog en 44-årig mand ned i Stenlille under et slagsmål.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Som en konsekvens af slaget er en 44-årig mand blevet lagt i kunstig koma på Odense Universitetshospital, hvor lægerne har konstateret både kraniebrud og blødninger i hjernen.

- Vi kender ikke baggrunden for slagsmålet – men det endte med, at en 21-årig mand slog den 44-årige så hårdt i hovedet, at han faldt om og slog sit hoved hårdt ned i asfalten, siger vagtchef Ole Hald til TV ØST. Den 21-årige mand er i forvejen kendt af politiet.

Da politiet nåede frem var den 21-årige ikke på stedet, og politiet eftersøger ham derfor. De betragter det dog som et spørgsmål om tid, før de får kontakt med ham. Politiet ønsker derfor heller ikke på nuværende tidspunkt at gå ud med en mere detaljeret efterlysning af den 21-årige.

- Vi betragter i første omgang sagen som en almindelig voldssag med en meget alvorlig udgang, siger Ole Hald. 


Nyhedsoverblik