41-årig imponerede til ekstremløb i ørkenen – i dag kom hun hjem til Tappernøje

Bouchra Lundgren Eriksen er netop vendt hjem, efter at have fået en andenplads ved et af verdens hårdeste ekstremløb.

41-årige Bouchra Lundgren Eriksen fra Tappernøje løb sig til en andenplads ved et af verdens hårdeste ekstremløb. I dag kom hun hjem til Tappernøje.

Der stod flag på bordet i hjemmet i Tappernøje.

For 41-årige Bouchra Lundgren Eriksen fra Tappernøje har løbet sig til en anden plads i et af verdens hårdeste ekstremløb – Marathon des Sables.

Og i dag kom hun hjem til det danske land, efter at have tilbagelagt 250 kilometer i en sandet ørken i over 40 graders varme med tungt udstyr på ryggen.

- Det er jo stort. Det er en kæmpe oplevelse. Det er det største, jeg har oplevet indtil videre. Jeg er helt forelsket i den der ørken, siger Bouchra Lundgren Eriksen. 

Læs også Lokal løber imponerer til ekstremløb i ørkenen

Næste udfordring venter

Det var første gang, hun deltog i løbet, og det har ifølge løberen været fantastisk at være med.

- Det har været fantastisk. Jeg har nydt det. Når vi løb op ad bjerget, så stod jeg oppe på toppen og skreg simpelthen. Når jeg snakkede med de hurtige mænd, når vi kom i mål, så sagde de: ”Hallo, du konkurrerer, du skal lade være med at spilde tiden”. Men jeg ville nyde det. Jeg sugede det ind, siger Bouchra Lundgren Eriksen.

En af de næste store udfordringer for den 41-årige ekstremløber bliver VM i 100 kilometer løb til september, hvor hun er blevet udtaget til at repræsentere Danmark.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App