33-årig mand ryger 10 måneder i fængsel for salg af stoffer

En omfattende efterforskning om salg af ulovlige stoffer i Vordingborg-området har fået sin afslutning. I alt er 10 personer blevet dømt i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Torsdag formiddag fik et flere måneders langt efterforskningsarbejde foretaget af afdelingen for Organiseret Kriminalitet endelig sin afslutning.

Her blev den formentlig sidste dom i sagen nemlig afsagt i dag ved Retten i Nykøbing Falster, da en 33-årig mand fra lokalområdet var for retten.

Han blev idømt 10 måneders ubetinget fængsel i hovedsagen for indkøb af cirka 300 gram amfetamin i Vordingborg og Udby delvist med henblik på videreoverdragelse.

Anklager: Sagen sender et signal

- Det er en fornuftig sag, fordi der er blevet efterforsket salg med amfetamin og hash i Vordingborg, og sagen er dermed med til at sende et signal til dem, der handler med ulovlige stoffer, siger Skipper Pelle Falsled, specialanklager ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

De øvrige domme i sagen er ifølge Politiet afsagt af Retten i Nykøbing Falster i perioden mellem den 21. april og den 3. oktober i år. Her blev straffene udmålt til mellem 40 dages fængsel og 2 år og 3 måneders fængsel. Et par sager er dog afgjort med bøde.

I alt er 10 personer ifølge specialanklager Skipper Pelle Falsled blevet sigtet og dømt i sagen.


Nyhedsoverblik