32-årig varetægtsfængslet efter optrin med oversavet jagtgevær

En mand løb torsdag aften rundt med et oversavet jagtgevær i Svebølle Center. I alt blev fem anholdt efter ballade - fire er løsladt igen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Flere personer skulle have været oppe at slås i Svebølle Center torsdag aften . Ved 19-tiden fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om, at en mand løb rundt med et oversavet haglgevær. Da politiet kom frem, var manden med geværet stukket af, men geværet var efterladt og blev overleveret til politiet.

Slagsmålet var formentlig startet ved en pub, der blev lukket for resten af aftenen for at undgå yderligere problemer.

Mens politiet i centeret kom en 22-årig mand fra Ruds-Vedby til. Han var så provokerende og opfarende, at han blev sigtet for at have råbt efter politiet. Han blev løsladt i løbet af natten.

Bøder og grundlovsforhør

En 19-årig mand, også fra Ruds-Vedby, blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og fik en bøde. Det lykkedes også for en 46-årig kvinde at blive sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen grundet sin provokerende adfærd.

Kort efter blev en 23-årig mand fra Kalundborg anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Igen udløste det en bøde.

Og kl 22.00 anholdt politiet så endelig en 32-årig mand fra Kalundborg, der sigtes for overtrædelse af våbenloven. Han blev anholdt på sygehuset i Slagelse, hvor han var kørt til efter episoden i Svebølle. Den 32-årige er efter grundlovsforhøret blevet varetægtsfængslet til den 29. maj oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Nyhedsoverblik