32-årig dræbt i Svenstrup: 53-årig mand får forlænget varetægtsfængsling

Den 53-årige mand, som blev anholdt og sigtet for drabet på en 32-årig mand i Svenstrup, skal sidde varetægtsfængslet yderligere fire uger.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 53-årige mand, som er sigtet for drabet på en 32-årig mand i et værelse på et vandrehjem i Svenstrup nord for Korsør, har fået forlænget sin varetægtsfængsling med fire uger.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falster Politi.

De to mænd kom op at slås på den 53-åriges værelse på vandrehjemmet Svenstrupgaard onsdag den 27. december. Naboer ringede til politiet, da slagsmålet mellem de to mænd udviklede sig voldsomt, men selvom politi og ambulance ankom kort tid efter kunne den 32-årige mand ikke genoplives.

Mariam Khalil
Læs også
Anklager om drab på 32-årig mand: Det er ikke rockerrelateret
Mariam Khalil
Læs også
Anklager om drab på 32-årig mand: Det er ikke rockerrelateret

Mændene kendte hinanden

Politiet anholdte den 53-årige, og onsdag den 28. december blev han fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre ved Retten i Næstved. Her nægtede han sig skyldig i drabsforsøg og blev varetægtsfængslet i fire uger frem til i dag, den 24. januar.

En varetægtsfængsling, som nu er blevet forlænget i yderligere fire uger indtil den 21. februar.

Tidligere har senioranklager Mariam Khalil ikke kunne svare på spørgsmål vedrørende motiv eller mændenes konkrete relation til hinanden, men hun siger, at de to mænd kender hinanden, men hun afviser, at de var i familie.

Sagen bliver stadig behandlet bag lukkede døre, og derfor er det meget få informationer politiet og anklagemyndigheden kan fortælle offentligheden. 

Drab Svenstrup
Læs også
Drabssigtet 53-årig smidt ud af forsorgshjem for vold
Drab Svenstrup
Læs også
Drabssigtet 53-årig smidt ud af forsorgshjem for vold

 

 

 


Nyhedsoverblik