29-årig mand idømt ubetinget fængsel: Snød købere for 100.000 kroner

En 29-årig mand er blevet idømt seks måneders ubetinget fængsel, efter han for anden gang har snydt en række købere for 100.000 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mandag faldt hammeren for en 29-årig mand fra Greve.

For Retten i Næstved idømte ham seks måneders ubetinget fængsel efter han havde snydt 45 personer for knap 100.000 kroner. Det oplyser Anklagemyndigheden hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Den 29-årige mand boede på det tidspunkt, han udførte bedraget, i Slagelse. Han foregav at sælge primært iPhones og værktøj på blandt andet hjemmesiderne Den Blå Avis og Gul og Gratis, men han leverede aldrig produkterne til køberne.

Manden havde tidligere udført præcis samme type bedrag, og det var derfor en skærpende omstændighed i forhold til straffen.

- Man kan normalt godt få betinget fængsel for den slags, men i og med han begår samme forbrydelse forholdsvis kort tid efter, han er blevet dømt for det samme, og omfanget taget i betragtning, så er det en skærpende omstændighed, fortæller anklagerfuldmægtig Louise Fugl fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Manden modtog, ifølge anklagerfuldmægtig Louise Fugl, dommen.


Nyhedsoverblik