28-årig mand fra Holbæk død i en arbejdsulykke

En 28-årig mand fra Holbæk døde i går aftes i en arbejdsulykke på Roskilde Forbrændingsanlæg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Midt- og Vestsjællands Politi blev i aftes kort før klokken 18 kaldt ud til en arbejdsulykke på Roskilde Forbrændingsanlæg.

En 28-årig lastbilchauffør fra Holbæk var kommet alvorligt til skade, fordi en affaldsbigballe på 1200 kilo var faldet ned over ham.

Trods redningsmandskabet forsøg på at redde ham, lykkedes det ikke, og manden døde af sine kvæstelser kort efter.

quote Vi afhører vidner i sagen, og i samarbejde med Arbejdstilsynet afgør vi så, om nogen kan drages til ansvar for dødsfaldet

Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi

- Den 28-årige var ansat som chauffør i et privat vogmandsfirma fra Køge-egnen. Vognmandsfirmaet kører blandt andet med komprimeret affald af pap og plastik, der er pakket i en slags bigballer, fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til TV ØST.

- Da lastbilchaufføren ankommer med affaldet til Roskilde Forbrændingsanlæg, begynder han at åbne to metallåger i bagenden af sættevognen, og da lågerne så åbner op, falder bigballen ned over ham, fortæller han.

Årsag til ulykken undersøges

Arbejdstilsynet blev tilkaldt til ulykkesstedet og undersøger nu, hvorfor ulykken skete, og om arbejdsmiljøloven er overholdt.

- Vi afhører vidner i sagen, og i samarbejde med Arbejdstilsynet afgør vi så, om nogen kan drages til ansvar for dødsfaldet, siger Martin Bjerregaard.

De pårørende til den 28-årige er underrettet om dødsfaldet.


Nyhedsoverblik