21-årig motorcyklist er kritisk syg efter uheld

En 21-årig mand fra Vestsjælland er ifølge politiet i livsfare, efter han pådrog sig alvorlige hovedskader ved en motorcykelulykke lørdag aften.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 21-årig mand fra Ruds Vedby kom alvorligt til skade i en motorcykelulykke lørdag aften ved Sæby, hvorefter han blev fragtet med lægehelikopter til Rigshospitalet i København.

Ulykken skete klokken 19.35 på Sæbyvej, hvor den unge mand, sammen med en anden motorcyklist, kom kørende rundt i en kurve.

De to motorcyklister kørte ved siden af hinanden og kørte bag ved et vidne i en bil. I en højrekurve mistede den 21-årige ifølge politiet herredømmet over motorcyklen og kørte ud i højre vejrabat, hvorefter han trak motorcyklen ind over vejen og ud i venstre grøft. Her røg ned i grøften og videre ind i nogle træer. 

Motorcyklisten pådrog sig ved ulykken alvorlige hovedskader, og hans tilstand blev af lægepersonale betegnet som kritisk. Søndag formiddag oplyste Midt- og Vestsjællands Politi dog, at den 21-årige var uden for livsfare.

Men nu er hans tilstand forværret.

33.jpg
Læs også
Ung motorcyklist fløjet til Rigshospitalet efter alvorligt uheld
33.jpg
Læs også
Ung motorcyklist fløjet til Rigshospitalet efter alvorligt uheld

- Rigshospitalet oplyser i dag, at han er kritisk syg uden at definere, hvad det indebærer, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, til TV ØST.

Det tolker man ifølge Martin  Bjerregaard som om, at den 21-årige i livsfare.

Har taget blodprøve

Efter ulykken undersøgte en bilinspektør fra Midt- og Vestsjællands Politi ulykkesstedet nærmere.

- Bilisten og den anden motorcykel var ikke en del af uheldet, de er vidner til uheldet. Nu skal bilinspektøren blandt andet udregne hastigheden ved uheldet, lød det søndag fra Midt- og Vestsjællands Politi. 

 
  Foto: Lind Foto

Det er endnu uvist, hvornår rapporten fra bilinspektøren vil ligge klar. Politiet har desuden taget en blodprøve af den 21-årige, men der var ifølge politiet ingen konkret mistanke om, at han har været påvirket. 

Ifølge politiet har den 21-årige ikke noget kørekort til motorcykel.

De pårørende er underrettet.


Nyhedsoverblik