19-årig mand skal vækkes af sit koma efter soloulykke

En 19-årig mand forulykkede onsdag sammen med seks andre unge i en personbil ved Højby. Han pådrog sig alvorlige kvæstelser men er nu uden for livsfare.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Sent onsdag aften kørte en personbil med syv unge galt i en soloulykken ved Højby. Bilen kom ifølge politiet kørende med 100 kilometer i timen, og flere af passagerne sad uden sikkerhedssele.

Af endnu ukendte årsager mistede føreren af bilen herredømmet, hvorefter den skred ud på en nærliggende mark og rullede rundt. Flere af de unge blev slynget ud af bilen.

En 17-årig dreng fra Holbæk mistede natten til torsdag livet på grund af sine kvæstelser, mens en 19-årig mand siden ulykken har svævet mellem liv og død i en kritisk tilstand. Han pådrog sig hovedskader ved uheldet.

Den 19-årige blev efter ulykken fragtet til Holbæk Sygehus, hvorefter han senere er blevet flyttet til Odense Universitetshospital. Her har lægepersonalet godt nyt om den unge mands tilstand. 

soloulykke_4.jpg
Læs også
17-årig dreng fra Holbæk mister livet efter soloulykke
soloulykke_4.jpg
Læs også
17-årig dreng fra Holbæk mister livet efter soloulykke

- Vi har fået af vide, at han skal vækkes fra sit kunstige koma i løbet af fredagen. Hans tilstand er i bedring og derfor uden for livsfare, fortæller vagtchef Arne Aabech fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Når den unge mand har sundet sig, skal politiet afhøre ham om sagen. 


Nyhedsoverblik