18-årig anholdt for bilbrande i Slagelse

En 18-årige er blevet anholdt og sigtet for flere ildspåsættelser i Slagelse. Han erkender at have antændt flere brande i byen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 18-årig mand er blevet anholdt og sigtet for flere ildspåsættelser i området omkring Ringparken i Slagelse.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falters Politi i en pressemeddelelse.

I første omgang er den unge mand blevet sigtet for en række påsatte bilbrande de seneste uger i byen - brande, som den 18-årige har erkendt at have antændt.

- Det er et stort og grundigt efterforskningsarbejde, der har ledt os på sporet af den 18-årige. Vi har været massivt tilstede i området - og det har sammen med vores iagttagelser gjort, at vi har fattet mistanke til den unge mand, siger vicepolitiinspektør Allan Holm fra forebyggelsessekretariatet og lokalpolitiet ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Glad over anholdelse

Allan Holm ligger ikke skjul på, at han er godt tilfreds med anholdelsen.

- Efter flere ildspåsættelser i området er vi meget tilfredse med at have findet ham. Vi tager naturligvis disse sager meget alvorligt, da ildspåsættelserne skaber stor utryghed og kan være forbundet med stor fare, særligt i denne tørre tid, siger Allan Holm.

Den 18-årige blev anholdt torsdag, og fredag blev han varetægtsfængslet i fire uger.

Bilbrand i Slagelse
Læs også
Bølge af påsatte brande fortsætter: Politiet søger vidner
Bilbrand i Slagelse
Læs også
Bølge af påsatte brande fortsætter: Politiet søger vidner

Slagelse har tidligere været plaget af en række påsatte brande i især biler. Om den unge mand har spillet en rolle i disse forbrydelser er nu noget, som politiet vil undersøge nærmere. 

- Det er klart, at vi nu vil undersøge, om den unge mand kan forbindes med de uopklarede sager, der er om påsatte brande i området - både i Slagelse og også i Korsør, siger Allan Holm til TV ØST.

 

 


Nyhedsoverblik