16-årig dreng fængslet for røveri på Motalavej

Den ene dreng, som blev anholdt for et røveri på Motalavej i Korsør, er blevet varetægtsfængslet frem til den 15. april.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

To 16-årige drenge blev tidligere i dag for sigtet et røveri på Motalavej i Korsør, hvor de ifølge politiet truede sig adgang til Kvarterhuset og stak af fra beboerhuset med et ukendt udbytte.

Nu er denne ene af de to drenge blevet varetægtsfængslet til den 15. april. Den anden anholdte fremstilles i morgen. Det oplyser Anklagemyndigheden i Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Begge drenge er ifølge politiet bosiddende på Motalavej.

- Den ene er lidt kendt af politiet, mens den anden er ukendt for politiet, sagde vicepolitiinspektør Allan Holm tidligere i dag til TV ØST og tilføjede:

- Men på grund af drengenes alder kan jeg ikke sige mere på nuværende tidspunkt.

Risikerer at blive smidt ud af deres hjem

Røveriet kan vise sig at få store konsekvenser for de to drenge, hvis de ender med at blive dømt i sagen. Drengene og deres familier kan nemlig ende med at blive smidt ud af deres lejligheder, oplyser Ebbe Jens Ahlgren, der er formand for Bolig Korsørs godt 3000 beboere i 940 lejemål på Motalavej, til TV ØST. 

2014-01-18_204527.jpg
Læs også
Drenge anholdt for røveri på Motalavej kan blive sat på gaden
2014-01-18_204527.jpg
Læs også
Drenge anholdt for røveri på Motalavej kan blive sat på gaden

- Hvis de bor i området og bliver dømt, så har de et alvorligt problem. Vi kan ikke have nogen, der laver problemer i vores område, siger Ebbe Jens Ahlgren.

Han ønsker dog ikke at vurdere, hvorvidt de to familier bliver sat på gaden, før sagen har været for retten.

- Det er et drastisk indgreb for familierne, man har et ansvar for at opdrage sine børn, siger Ebbe Jens Ahlgren og tilføjer:

- Røveri er en grov lovovertrædelse, så det er en alvorlig sag og ikke acceptabe.


Nyhedsoverblik