14-årige Christoffer savnes på 9. døgn

14-årige Christoffer Dietz fra Fuglebjerg forlod sit hjem i Fuglebjerg mandag 25. juli - og er ikke set siden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mandag 25. juli forlod 14-årige Christoffer Dietz sit hjem i Fuglebjerg. Det er nu ni dage siden, han sidst er set.

- Han var ked af det og nedtrykt, da han forlod hjemmet. Han havde ikke sin telefon med og har ikke været aktiv på facebook siden. Det plejer han at være, fortæller Christoffer Dietz storesøster, 31-årige Karina Dietz til TV ØST.

Hun fortæller, at der har været en del uoverensstemmelser mellem den 14-åriges forældre, der er skilt. 

- Christoffer har indtil oktober sidste år boet hos sin far, men flyttede så til vores mor. Der har på det seneste været nogle diskussioner om, hvor han skal bo - og det er muligvis det der har gjort, at han er forsvundet, siger hun.

Har ledt efter Christoffer

Karina Dietz  har blandt andet på facebook efterlyst sin bror.

- Vi har også været rundt i Fuglebjerg for at hænge plakater op. Vi har ringet på hos alle de personer, som han muligvis kunne opholde sig hos, men uden resultat, fortæller hun - og tilføjer, at hun er bekymret for ham.

- Vi har ikke fået livstegn fra ham i de seneste ni døgn. Han var ked at det, da han forsvandt, så jeg er bekymret for, om han kunne finde på at gøre skade på sig selv. Men jeg har en fornemmelse af, at han befinder sig hos nogen, han kender, siger hun.

Ingen mistanke om noget kriminelt

Hos lokalpolitiet i Næstved ligger sagen på politikommissær Anton Havegårds bord.

- Vi har haft kontakt med kommunen, da der er tale om en socialsag - og så har vi fået oplysninger om, at Christoffer befinder sig hos en tredjemand, men det er oplysninger, vi arbejder på at få verificeret i løbet af dagen, siger Anton Havegård.

Han slår fast, at politiet ikke har nogle indikationer på, at der skulle være sket noget kriminelt i forbindelse med 14-åriges Christoffer Dietzs forsvinden.


Nyhedsoverblik