23:48

Hele udsendelsen

Indslag fra udsendelsen
05:17

Sommerhusplaner begejstrer

Den nye regerings planer om at give udlændinge lov til at købe et sommerhus i udvalgte områder i Danmark begejstrer flere steder i regionen. Blandt andet i Guldborgsund Kommune, hvor man længe har drømt om nogle købestærke turister til nogle af alle de fritidsboliger, der står til salg.
00:41

27-årig sigtet for voldtægt i Korsør

En voldtægt i Korsør i går morges har ført til, at en 27-årig mand er blevet anholdt og fængslet i fire uger. Offeret er en 34-årig kvinde, og offer og gerningsmand kender ikke hinanden, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Voldtægten skete på Comwell Grand Park Hotel, hvor kvinden er ansat. Manden kommer fra hovedstadsområdet.
02:47

Fristed fejrer 10-års fødselsdag

Værestedet Vendepunktet i Vig har i dag fejret ti års fødselsdag. Stedet fungerer som et fristed for tidligere misbrugere og deres pårørende.
02:24

Traditionsrig juleforestilling

Igen i år sætter Filadelfias Teaterforening i Dianalund en juleforestilling op. I år er det "Et Juleeventyr" af Charles Dickens, der er på plakaten.
02:56

Flere trampolinspring i Haslev

Dansk trampolinsport er i krise. I snart et år har landsholdet været uden træner og uden økonomisk støtte fra Team Danmark.Men det stopper ikke den lokale klub i Haslev. Her tager de kampen op for at få de unge springere helt op i verdenstoppen.
00:16

Korsør-Slagelse spiller uafgjort

Korsør-Slagelse mødte her til eftermiddag Nyborg i Korsørhallen. Kampen endte uafgjort 28-28, og begge hold kæmper fortsat mod nedrykning.
00:41

Sydhavsøerne spiller uafgjort mod Skive

Også Sydhavsøerne var i dag i kamp. Holdet, der ligger midt i tabellen var taget til Skive - og også i denne kamp endte det uafgjort - her med 25-25.
06:18

Hun har en passion for julestjerner

00:51

Juleoptog i Vig

00:52

Vejret

Regional vejrudsigt