Tv når du har tid: Du kan se eller gense tv-programmerne fra TV ØST her på hjemmesiden. Klik på en dag i kalenderen til højre eller besøg www.tveast.dk/udsendelser.

Live-tv: Du kan se alle TV2 ØSTs udsendelser live på www.tveast.dk/live eller ved at klikke på banneret til højre. Se vores sendetider i tv-guiden: www.tveast.dk/programmer.

Find tv-indslag: Du kan også prøve at søge på et ord eller en dato i søgefeltet øverst på siden. Skriv for eksempel "dronning type:video" for at finde videoer med søgeordet "dronning", eller søg på en dato "1. september".

Se ældre tv-indslag: Udsendelser fra før juli 2010, kan indtil videre ses på hjemmesiden: www.tv2regionerne.dk der kun vil fungere som arkiv; nye programmer uploades ikke der.

Problemer? Oplever du problemer med net-tv? Læs, hvad det kræver af din PC at se vores net-tv...

 

Hvilket program skal jeg bruge?
For at se video på vores side skal du bruge Adobe Flash Player. Den er gratis og vil i de fleste tilfælde allerede være installeret på din Windows-, Mac- eller Linux-PC. Hvilken version, du skal bruge, afhænger af hvilket styresystem, du kører. Hvis Adobe Flash Player mangler på din PC, så kan du hente den her: http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/

At spole frem og tilbage i videoen
Du kan spole frem og tilbage i videoen ved at klikke på tidslinjen i bunden af videoplayeren. Hvis du holder musen over denne tidslinje, kan du se tiden for videoen i et pop-up skilt.

Hastighed og kvalitet
Som tommelfingerregel bør du minimum have en 1 mbit internetforbindelse for at kunne se video på vores sider.

Indslaget starter ikke?
Test først om det kun er det ene indslag, den er gal med, eller om det gælder alle indslag. Er det kun det aktuelle indslag, eller kun denne udsendelse, der volder kvaler, så kontakt os venligst på webmaster@tveast.dk.

Kan du slet ikke afspille indslag, så tjek f.eks. om din firewall udelukker afspilning af disse filer. Hvis du sidder på et netværk, så kontakt venligst din netværksadministrator. Der skal åbnes for port rtmp (1935) og rtmpt (80).

Musik og rettigheder
Musikken på denne Internet-tjeneste er stillet til rådighed med tilladelse fra KODA og NCB.

Kontakt
Hvis du ikke kan løse dine problemer ved hjælp af vores gode råd her på siden, er du velkommen til at kontakte os på webmaster@tveast.dk

 

TIDSMASKINE

TV ØSTs kalender over nyheder, udsendelser og regionale kulturtilbud.