Serie
Mad med Mads og David

Mad med Mads og David - Poussiner med stærk sennep

På Nyord ved Møn laves special-senneper af en gammel kemiker, der nu sværger til naturens egen kemi. David bruger sennepen i dagens opskrift.


OPSKRIFT:
Poussiner med stærk sennep


2 poussiner
lidt stærk sennep
rasp til panering

½ rødt spidskål
2 scalotteløg
1 spsk. balsamico
3 spsk. olivenolie
1 tsk. Sennep
1 pastinak

1 dl creme fraiche
2 tsk. Sennep ( her øl sennep )
1 tsk. Balsamico

Karse eller andet grønt til pynt

Skær poussinerne ud i bryst og lår stykker. Smør sennep på indersiden af stykkerne og vend dem i rasp. Steg dem sprøde i olie og steg færdig i oven ca. 10 min ved 200 gr.

Snit spidskålet fint
skræl og snit scalotteløgene fint. Lav en salat ved at vende det med en dressing lavet af oliven olie, balsamico og sennep. Skræl og skær pastinak i fine strimler og vend dem op i salaten.

Rør en dressing af cremefraiche, balsamico og to tsk. sennep.
Smør dressingen i bunden af tallerkenen kom kålsalaten ved og sæt stykker af poussin ved siden af, pynt med karse
9/12/2016

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.