Over 2.600 deltagere i TV ØST Løbet 2015

 

Stemningen var i top fra start til slut, og vejret viste sig fra sin bedste side, da TV ØST løbet blev afviklet søndag 3. maj i Holbæk.

Startskuddet lød klokken 10 fra havnen, hvor 2.650 friske og forventningsfulde deltagere var stillet op til start. På alle ruter mødte løberne stor opbakning, ligesom der også ved målstregen stod folk og heppede.

Halvmaratonets hurtigste blev Michael Gundmann, der kom ind i tiden 1 time og 15 minutter, mens den hurtigste på 10 kilometer-ruten blev Alexander Siedler Nielsen med en tid på 34 minutter og 29 sekunder. 

I målområdet blev den gode stemning holdt oppe af bl.a. musik på scenen, hvor også Holbæk Teaterforening stod for dele af underholdningen, mens 140 frivillige i fællesskab sørgede for, at dagen forløb, som den skulle. 

TV ØST løbet blev afholdt for 8. gang i træk og blev i år arrangeret af TV ØST og DGI Midt- og Vestsjælland i samarbejde med Holbæk Løbe- og Motionsklub og Atletikforeningen Fremad Holbæk.

TV ØST Løbet blev ikke kun sendt fra jorden, men også fra luften.

Undervejs rapporterede vært Mads Gudiksen fra en tur i helikopter, hvor han sammen med Holbæk-borger Claus Overgaard dannede sig et overblik over de forskellige løberuter.

- Det er fantastisk flot flyvevejr, men der er også en smule vind, fortalte Mads Gudiksen. 

I videoen nedenfor kan du se eller gense synet fra vores direkte livesending tidligere på dagen.

 

Har du spørgsmål til afviklingen af TV2 ØST løbet, hvor du ikke kan finde svar på denne side,  kan du kontakte den tekniske arrangør  DGI på mail adressen lasse.russotti@dgi.dk

TV ØST løbet 2014

Det syvende TV ØST løb blev skudt i gang 4. maj 2014 i Ringsted. Mere end 2500 store og små løbere brugte lidt af søndagen på enten at gennemføre løbets 2, 5, 10 eller 21,5 kilometer

TV ØST løbet 2013

Der var sommer, sol, og og over 2500 løbere, da  det sjette TV ØST løb blev skudt i gang 5. maj 2013 i Ringsted.

TV ØST løbet 2011

Der var deltagerrekord da årets TV ØST løb med 1.638 deltagere blev skudt i gang i strålende soslskin i Næstved.

TV ØST løbet 2009

Søndagens TV2 ØST-løb i Næstved var så populært, at det kom helt bag på arrangørerne. Flere end 1600 deltog på de forskellige ruter rundt om Rådmandshaven.

TV ØST løbet 2012

 I 2012 startede årets TV ØST løb ved Vordingborg Slotsruin. 1480 friske løbere stillede op til start.

TV ØST løbet 2010

Kalundborg var søndag på den anden ende, da hele 1.200 løbere begav sig ud på ruterne, der gik fra fra 2 km børneløb til halvmarathon distance

TV ØST løbet 2008

Cirka 1000 løbere var med i  i Næstved, hvor de løb ruter på fem kilometer, ti kilometer og halv-maraton.Du kan se startlisten og løbsresultater her

 

 Du kan se masser af fotos fra TV ØST løbet i Holbæk på Facebook

 

 

 

 

Løbeklubberne Fremad Holbæk og  Holbæk LMK er lokale arrangører af TV ØST løbet 2015