- Vi burde have afgjort kampen

En skuffet Ove Pedersen måtte se FC Vestsjælland tage fra Viborg med et enkelt point efter 0-0 i topopgøret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sidst de to hold mødtes i Viborg var der hele otte mål, men de første 45 minutter søndag aften var yderst chancefattige.

FC Vestsjællands Kristoffer Wichmann var tæt på at rette et indlæg ind i eget net, men det blev ved de 0-0 ved pausen.

I anden halvleg kom gæsterne meget bedre med, og både Casper Henningsen og Nicolas Sandberg havde flere gode forsøg, men Martin Hansen i Viborg-målet havde en god aften.

Når målmændene var passeret, så stod overliggeren i vejen for et forløsende mål. Viborg headede i det 55. minut på træværket efter et hjørnespark, og Philip Rasmussen hamrede et skud på overliggeren med et kvarter igen.

FC Vestsjælland har været farligst på dødbolde denne sæson, og fem minutter før tid var de igen ved at tage pointene efter et hjørnespark, men Henrik Madsens forsøg blev reddet på stregen.

I overtiden var Viborg tæt på at snuppe sejren, men med en flot redning sørgede Thomas Mikkelsen i FCV-målet for, at topopgøret endte uden mål.