Taekwondokæmper fra Holbæk blev nordisk mester

Alfred Rydahl fra Holbæk Taekwondo Klub blev lørdag nordisk mester i Trondheim i Norge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lørdag havde Holbæk Taekwondo Klub deres nuværende danske mester og landsholdskæmper Alfred Rydahl i kamp til de nordiske mesterskaber i Trondheim, Norge. Alfred Rydahl vandt finalen over Finlands landsholdskæmper med 4-1 i en meget taktisk og yderst spændende kamp.

- Jeg kom for at vinde det nordiske mesterskab, men vidste at det ville blive svært. Det var en meget vigtig titel for mig, fordi jeg er blevet udtaget til U21-landsholdet. Så har jeg på en eller anden måde bevist mit værd, fortæller Alfred Rydahl i telefonen fra Norge til TV ØST.

Masse god erfaring

Forinden nordiske mesterskaber var Alfred Rydahl i USA til det store A-klasse stævne, US Open, hvor der både blev trænet og høstet en masse god erfaring.

I den tid Alfred Rydahl har trænet i Holbæk Taekwondo Klub, er han blevet Nordens bedste hele to gange som junior, og nu sin første gang som senior herre 68-74 kg i en alder af 19 år.

Du kan se video fra finalekampen ved de nordiske mesterskaber i taekwondo i Trondheim i Norge. Det er Alfred Rydahl i rød. Videoen er optaget af Erik Andersen: