Sydhavsøerne smed sejren væk

Team Sydhavsøerne måtte nøjes med et enkelt point mod Skive. Hjemme blev det til 30-30, selvom holdet undervejs første med fem mål.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter en skuffende sæsonstart er der maksimalt pres på Team Sydhavsøerne. Men på trods af en kamp, hvor holdet styrede spillet og var foran det meste af kampen, så kunne de ikke holde hele vejen hjem og måtte nøjes med 30-30 mod Skive.

Selvom holdet førte med fem mål i starten af 2. halvleg, så kom det rutinerede tidligere liga-mandskab fra Skive tilbage i kampen. Flere fejl af hjemmeholdet og en række udvisninger sørgede for, at kampen blev helt tæt til sidst. Jesper Munk fik med et minut tilbage scoret til 30-29, men det lykkedes ikke at stå imod presset og Sydhavsøerne måtte nøjes med uafgjort.

Kampens store profil for hjemmeholdet blev Jesper Munk, der, i fraværet af den skadede Michael Bo Hansen, måtte spille fuld tid på stregen. Jesper Munk blev kampens topscorer.

Sydhavsøerne er med resultatet nummer 9 i rækken.