Lokalbrag endte i afklapsning

Svebølle og Holbæk havde lagt op til en nervefyldt nabokrig, men styrkeforskellen viste sig at være for stort. Holbæk vandt overlegent 6-2

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hele 10 af dagens spillere har en fortid både som Holbæk og Svebølle spiller. Begge trænere har spillet for modstanderne og fansene dyster om håneretten. Der var i den grad lagt op til lokalbrag i 2. division Øst. Men med 12 effektive minutter i første halvleg satte Holbæk deres fodboldmæssige lillebror på plads. Mål af først Christian Lundsteen, Birol Serinkanli og så Mads Haarbo var Holbæk allerede efter en god halv time foran 0-3.

Selvom Mohammed Ali fik pyntet på resultatet inden pausen med en scoring til 1-3, så var der ikke meget at gøre for hjemmeholdet Svebølle.

Endnu engang servede Holbæk tre fuldtræffere afsted, denne gang med Frederik Tingager, Jonas Bengtsson og Christian Lundsteen som afsender.

Kampen endte med et frustreret Svebølle mandskab som måtte indkassere et rødt kort til Franck Semou, inden Mohammed Ali på straffespark reducerede til slutresultatet 6-2.