Karisebager må nøjes med æren

Det blev ikke til en vindertitel for Karise-bager Michael Nielsen, da han tirsdag var blandt de 10 finalister i konkurrencen 'Danmarks bedste brød og kager'.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Michael Nielsen må nøjes med æren over at have været med i finalen, for det blev ikke til nogen placering i konkurrencen 'Danmarks bedste brød og kager'.

Bageren fra Karise har ellers brugt det meste af dagen på Rådhuspladsen i København, hvor 10 bagere dystede om at levere de bedste brød og kager.

- Desværre vandt jeg ikke. Det er kun de 4 første vindere, der bliver placeret, så jeg ved ikke, hvad plads jeg kom på. Det er selvfølgelig ærgerligt ikke at have vundet, men konkurrencen var hård, siger Michael Nielsen.

Udvekslet erfaringer

Karise-bageren stillede op med 2 produkter i 2 kategorier. I den første kategori havde han udviklet et rugbrød,som han kalder 'Uno-brød' med rugmel, fuldkornshvedemel, græskarkerner, speltflager, uno rugkerner, solsikkekerner, hørfrø og kartoffelflager.

Og i kategorien 'Fuldkornshvedebrød' deltog han med 'Fuldkornsklumpen', som allerede har været produceret og solgt i en periode, og som indeholder fuldkornshvedemel, hvedemel, surdej og rugkerner.

- Selvfølgelig er jeg lidt skuffet, men det har helt sikkert været værd at bruge dagen på, selv om jeg ikke vandt. Jeg har mødt en masse kolleger og udvekslet erfaringer, og så vinderopskrifterne bliver offentliggjort mellem os, så jeg har fået en masse fagligt med hjem, siger Michael Nielsen.


Nyhedsoverblik