Hotel Saxkjøbing nummer 4 ved konkurrence

Søndag blev Hotel Saxkjøbing nummer 4 ved kåringen af Politikens Nordiske Gaffel ved Gefionspringvandet i København.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Hotel Saxkjøbing med køkkenchef René Trane Pedersen blev søndag aften nummer 4 ved en konkurrencen Nordic Taste ved Gefionspringvandet i København.

Ved konkurrencen deltog 10 restauranter fra Danmark, Norge og Sverige og dystede om at vinde titlen som Politikens Nordiske Gaffel 2014.

- Vi var 5 points fra 3. pladsen og det var en kæmpe oplevelse af være med. Det ruster køkkenet og arbejdsgangene sammen, fortæller køkkenchef René Trane Pedersen.

- Vi var meget tilfredse med resultatet - og ikke mindst af vi fik vist flaget og de lollandske råvarer frem, siger han.

Menuen fik navnet "Lollandsk Guld":

De friske torsk bliver fanget omkring Langø ved Nakskov, som bliver tilberedt med havsalt. En emulision af brunet økologisk smør får smagen af karamel frem. På markerne omkring Sakskøbing findes den sprøde kål som sammen med malt grene dufter af efterår.

René Trane Pedersen har indsendt nedenstående video via www.tv2east.dk/sendvideo:


Nyhedsoverblik