Sakskjøbing Hotel

Man tager et gammelt hotel, en stribe mesterkokke, en bunke lokale råvarer og en masse gæster. Og så har man opskriften på et folkekøkken. Og det er netop, h

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Kokkevennerne Claus Meyer, Erwin Lauterbach og Carl Jones købte for få år siden det faldefærdige hotel, satte det i stand og driver nu en god forretning. Og den sidste lørdag i hver måned laver de folkekøkken, hvor de lokale råvarer er i centrum.

Når der er folkekøkken skal gæsterne hjælpe lidt til. De samler selv tallerknerne sammen og henter suppen. Så bliver der sparet lidt på serveringpersonalet og den gode mad bliver til at betale.

Maden bliver nydt i den store sal, hvor Claus Meyer spillede bordtennis med den tidligere ejers drenge, da han var barn.

Der er mere om folkekøkkenet på Hotel Saxkjøbing på:

http://www.hotel-saxkjobing.dk/

[video:flv:080530_magasin_mad_med_mere.flv]


Nyhedsoverblik