FCV tromler videre

Stærk fysik, tydeligt spilkoncept og sikkert forsvar. FC Vestsjælland holder stilen med sæsonens sjette 1-0 sejr.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En dødbold. 1-0. Tre point på kontoen og videre mod Superligaen.

FC Vestsjælland gjorde det søndag igen hjemme mod Fredericia.

Lars Pleidrups frisparksindlæg 20 minutter før tid var ikke noget særligt, ja faktisk var det vel halvt mislykket. Måske i en sådan grad, at det også kom bag på Fredericia-forsvarene, for indlægget fik lov at hoppe helt ind til Henrik Madsen, der let kunne sparke bolden i mål til kampens slutresultat 1-0.

Kampen blev dog aldrig chancerig. Faktisk havde vestsjællænderne mere plads i opspillet, set i forhold til forårets to første kampe mod Brønshøj og Lyngby. Der var masser af omstillingsmuligheder, men her virker FCV stadig til at have noget at lære på træningsbanen. I de mange situationer virkede både spilleren med bolden og løbene omkring ham tøvende, og FCV forsømte derfor at være farlige i det åbne spil.

Kampen kom tættest på yderligere en scoring i det 15. minut, da Jean-Claude Bozga headede et frispark på overliggeren.