300 til DM i kortdistance triatlon

Der blev svømmet, cyklet og løbet for fuld skrue, da Haslev søndag var vært for DM i triatlon på kort distance.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

300 deltagere knoklede søndag i Haslev, da den lokale 2tri-klub var vært ved DM i triatlon på kort distance. Både eliteudøvere og motionister deltog, hvilket gør stævnet specielt, og der var fart på, da de bedste svømmede, cyklede og løb sig gennem strabadserne.

I eliterækken klarede Line Thams fra Århus 1900/TTSDU de 600 meter svømning, 18 kilometer cykling og fire kilometer løb på 54 minutter og fire sekunder, mens bedste herreudøver blev Emil Holm fra GTC i tiden 47.07.

Motionisterne skulle gennem 400 meter svømning, 18 kilometer på cykel og til sidst fire kilometer løb, og her blev det Jens Kofoed fra Odense Triathlon Klub og Nicoline Sørensen fra TRI4, der blev bedste mand og kvinde med tider på henholdsvis 49:36 og 54:57.

Unge gæster sejrede

Selv om 2tri i Haslev har landets største ungdomsafdeling inden for triatlon, så var det nogle af gæsterne, der løb med sejren i aspirantrækken, hvor konkurrencen stod på 300 meter svømning, 9 kilometer cykling og 2,3 kilometer løb. Her var 14-årige Peter Gerlach fra Sigma Tri Allerød bedste dreng med tiden 30:05, og 13-årige Sif Madsen blev bedste pige med tiden 32:47.