Dansk Folkeparti kræver ny bestyrelse i Arena Næstved

Dansk Folkeparti vil udskifte Arena Næstveds bestyrelse. Det synes Venstre er noget fis.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Bestyrelsen i Arena Næstved skal udskiftes. I hvert fald hvis det står til Dansk Folkeparti. De har nemlig lukket for pengekassen, så længe den nuværende bestyrelse sidder på posten. Det skriver Sjællandske.

Dansk Folkeparti har meldt klart ud, at såfremt der skal bruges flere penge fra kommunekassen til arenaen, så skal den nuværende bestyrelse væk.

- Vi ønsker en mere professionel bestyrelse, der har forstand på økonomi. Den nuværende bestyrelse er ikke i stand til at styre arenaen, og derfor må der andre til, siger Dansk Folkepartis byrådsmedlem Thomas Palmskov, der sidder i økonomiafdelingen til Sjællandske.

V: DF brokker sig

Det synes Venstre er noget fis.

- Det er utaknemmeligt at brokke sig over nogle, der har brugt mange kræfter på det. Folk i bestyrelsen er frivillige, og det er ulønnet arbejdskraft, men det er klart, at der skal frembringes en bedre driftsøkonomi, siger Karsten Nonbo (V).

Ifølge Karsten Nonbo er budgetoverskridelser noget, der kan ske.

Bestyrelsen skal udvides

Karsten Nonbo mener i stedet, at betyrelsen skal udvides med nogle personer, som både har tid og kompetencer til at drive arenaen.

- Der er et par af dem, der har sagt, at der er nye, der skal tage over. Det passer fint i tråd med, at der kommer nogle, der har kompetencer med at drive hallen, siger Karsten Nonbo (V).

Ifølge Karsten Nonbo vil man slippe for at fyrre nogen, der frivilligt ønsker at gå, og som kan blive erstattet af nogen andre.

Halformand klar til at smutte

Arena Næstveds formand tilkendegav allerede for et år siden, at han ville stoppe, når hallen var bygget færdig.

- Jeg har sagt, jeg ville stoppe. Bestyrelsen skal have mennesker med kompetencer, som er vant til at drive en arena. Det arbejder vi på, siger halformand Hans Henrik Knudsen.

Hans Henrik Knudsen har ingen kommentarer til Dansk Folkepartis manglende tillid til bestyrelsen.


Nyhedsoverblik