Unge fra Holbæk tog til Roskilde for at slås

Et større politiopbud var til stede, da en gruppe unge fra Holbæk tog til Roskilde for at slås med unge fra Høje Taastrup.To blev anholdt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiet var mødt talstærkt op, da to gruppe unge fra Holbæk og Høje Taastrup fredag aften havde besluttet at mødes i Roskilde og få afgjort et større, internt misforhold.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Omkring 25 unge fra Holbæk og et tilsvarende antal unge fra Høje Taastrup ville mødes i Roskilde for at slås, og på den måde afklare en uenighed, siger vagtchef Michael Winsløv.

De unge var mellem 16 og 22 år gamle, og kan ses som en samlet gruppering, selvom de ikke er i bandemiljøet.

- Vi vidste godt op forhånd, hvad der var ved at ske, så vi var mødt massivt op, forklarer Michael Winsløv.

To blev anholdt - og en bidt

Selvom der var hele ni politipatruljer på stedet, så afholdt det dog ikke de unge fra at forsøge at indlede et slagsmål.

- De opgav først deres forhavende, dade kunne se, at vi anholdt alle, der begyndte at forberede sig på ballade. Vi kørte nul-tolerance, og de unge begyndte snart at forstå budskabet og endte med at tage hjem, fortæller vagtchefen.

Michael Winsløv oplyser, at to blev anholdt, mens en enkelt blev bidt af en politihund. Der er ikke tale om noget alvorligt bid, der dog er blevet efterset på skadestuen.

Det menes at være nedsættende skriverier på de sociale medier om hinandens byer, der har startet uenighederne.


Nyhedsoverblik