Tricktyve snyder sig til kontanter på få minutter i Nakskov

En dyrebutik i Nakskov blev snydt af professionelle tricktyve. Se her, hvordan de snød ekspedienten.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

De nåede slet ikke at opdage, at de blev snydt i Ullas Topline dyrebutik i Nakskov onsdag. Først da de sidst på dagen talte kassen op, kunne de se, at der manglede 600 kroner. Ved at nærstudere overvågningsfilmen fra dagens salg, kunne de se, hvor pengene forsvandt hen.

- Min ansatte havde det rigtig skidt, jeg selv blev bare vred. Jeg knokler for at tjene penge i sådan en lille butik her, så bliver jeg vred, når nogen snyder mig, fortæller Ulla Oestberg, der er ejer af Ullas Topline.

Et professionelt samarbejde

Ulla Oestberg var ikke selv tilstede, da pengene forsvandt fra kassen. Hendes medarbejder, der havde første arbejdsdag efter barsel, stod alene i butikken, da de to mænd kom ind i butikken.

- De talte ikke dansk eller engelsk, men et sprog, min ansatte ikke forstod. De lagde 1.000 kroner på disken. Min ansatte giver dem tilbage, men det ser ud som om, hun ikke har givet dem nok, så giver hun dem lidt flere tilbage, så det passer. Da manden tager pengene, spørger han, om han kan få dem tilbage i euro. Det kan han ikke, så vil han annullere handlen. Min medarbejder tager pengene og giver ham de 1.000 kroner tilbage, fortæller Ulla Oestberg.

Mens den ene mand håndterede pengene, distraherede den anden mand medarbejderen med spørgsmål til varer på disken. Da de to mænd havde forladt butikken var medarbejderen forvirret, men hun opdagede først senere, at mændene havde franarret hende 600 kroner.

Overvågningen afslørede dem

Først da de nærstuderede overvågningen, forstod Ulla Oestberg og hendes medarbejder, hvordan tyveriet var foregået.

- Først kunne jeg ikke se noget, men da jeg tog det store billede frem, så jeg, at han putter fingrene ind mellem pengene, bøjer dem og putter dem op i ærmet. Og så giver han pengene tilbage, forklarer Ulla Oestberg.

På videoen her kan du se, hvordan tricktyvene bar sig ad.

TV ØST bringer videoen efter aftale med lokalpolitiet i Nakskov. De oplyser, at de to mænd forsøgt sig med tricket i flere butikker i området.


Nyhedsoverblik