Tre Bandidos-rockere anholdt i Næstved

To af de tre vil blive sigtet for i alt tre drabsforsøg, oplyser politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

De seneste tre uger har der været fem skyderier i Næstved som en del af en bandekonflikt mellem rockerklubberne Satudarah og Bandidos.

Og nu har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anholdt tre personer med forbindelse til Bandidos, oplyser de en pressemeddelelse.

- Jeg ved, hvor utryghedsskabende skyderier er for borgerne i Næstved, og derfor er jeg glad for, at vi i dag har kunnet foretage de første anholdelser i sagen, siger politiinsepktør Kim Kliver i en skriftlig kommentar og tilføjer.

- Det sender et klart signal til de involverede kriminelle om, at vores store efterforskningsmæssige indsats giver resultater.

Forventer flere anholdelser

To af de anholdte bliver sigtet for tre drabsforsøg, mens den sidste bliver sigtet for overtrædelse af våbenloven. De anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør lørdag. Men politiets efterforskning fortsætter, understreger Kim Kliver.

- Der udestår stadig en stor og omfattende efterforskning, som jeg regner med fører til flere anholdelser, siger han og retter sit verbale skyts direkte mod de personerne bag skyderierne:

- Vi fortsætter med stor energi vores målrettede indsats for at finde jer, anholde jer og ikke mindst få jer stillet til ansvar overfor en dommer.

Det første skyderi i Næstved fandt sted natten til 23. september på Parkvej i byen. Her blev en mand ramt flere gange, men slap med livet i behold. Det seneste skyderi var natten til torsdag, hvor der blev skudt mod et privat hjem på Kildemarksvej. Kildemarksvej har været centrum for skyderierne tre ud af fem gange.


Nyhedsoverblik