Trafikdræbt bilist var narko- og alkoholpåvirket

En 20-årig mand var både påvirket af alkohol og kokain, da han i slutningen af maj mistede livet i en soloulykke på Fulbyvej i Sorø.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I slutningen af maj måned mistede en 20-årig mand livet, da hans bil kolliderede med et vejtræ på Fulbyvej i Sorø.

Nu viser det sig, at den 20-årige var påvirket af både alkohol og kokain, og derudover havde han ingen sikkerhedssele på, da han ramte træet med cirka 80 km/t.

Det skriver Sjællandske.

- Ulykken er formentlig sket på grund af manglende agtpågivenhed og for høj hastighed efter forholdene det pågældende sted, siger Jens Jedig Christiansen, der er politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til avisen.

Flere ulykker på samme vej

De senere år er der sket flere alvorlige ulykker på Fulbyvej i Sorø. Blandt andet i 2013, hvor en 25-årig mand også blev dræbt, da han på grund af høj fart mistede herredømmet over sin bil og blev slynget ind i et af vejens træer.

For beboerne på vejen blev maj måneds dødsulykke dråben, der fik glasset til at flyde over. De krævede øget sikkerhed på vejstrækningen.

- Det sker jo igen og igen, og vi har oplevet det et par gange i den tid, vi har boet herude. Folk kører simpelthen for stærkt, fortalte Rune Pedersen, der bor få meter fra ulykkesstedet, den gang til TV ØST.

Det er især den høje fart på strækningen samt vejtræerne, som står helt ud til vejen, som beboerne mener, udgør en sikkerhedsrisiko.


Nyhedsoverblik