Sygeplejerskesag: Den tiltalte afhøres igen

Den 32-årige sygeplejerske skal igen i dag i Østre Landsret forklare sig i sagen, hvor hun er tiltalt for at have slået tre patienter ihjel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Efter at sygeplejerskens forklaring fra byretten var blevet læst op, svarede sygeplejersken onsdag på spørgsmål fra anklager Karen Vistisen og fra sin forsvarer Michael Juul Eriksen.

Den forklaring, hun afgav i byretten er der ikke rokket ved - sygeplejersken fastholder, at hun ikke har givet de patienter, hun er tiltalt for at have slået ihjel, nogen form for overdosis, ligesom hun nægter at have givet sit den dengang syv-årige barn sovemedicin.

Anklageren spurgte sygeplejersken, om hun mente, at hun var blevet ‘sat op’, om det var en slags sammensværgelse, der havde resulteret i, at hun sidder, hvor hun gør.

- Jeg har tænkt 1000 tanker om det. Det er klart, at når man sidder i den situation, jeg gør nu, så er der mange tanker, der flyver gennem hovedet. Jeg ved ikke, hvad jeg skal svare, sagde sygeplejersken i retten.

Torsdag skal sygeplejersken igen afhøres, denne gang vil det primært handle om sygeplejerskens behandling af den kvinde, der overlevede, efter at hun fik modgift mod stesolid.

ANKESAGEN OM DRABSDØMT SYGEPLEJERSKE PÅ NYKØBING FALSTER SYGEHUS - DAG 3

playliveblog

 


Nyhedsoverblik