Storsejr til Nykøbing FC

Nykøbing FC holdt i dag liv i muligheden for at rykke op i 1. division. Og de gjorde det noget så eftertrykkeligt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nykøbing FC s målsætning er at komme i superligaen inden 2020, men for at komme dertil skal de rykke i 1.division først. Skal det lykkes i denne sæson, så var kravet i dag sejr over gæsterne fra Middelfart.

Der var da også blæst til angreb fra første fløjt, og allerede efter få minutter stod den 1-0, da hjemmeholdets Anders Due scorede direkte på et indadskruet hjørnespark.

Det så godt ud indtil det 20. minut, hvor Jeppe Arnesen laver straffespark, og efterfølgende måtte se rødt.

Gæsterne fra Fyn udnyttede sikkert fra 11 meter pletten, og med nu kun 10 mod 11 så det pludselig ikke alt for godt ud.

- Straffesparket kom lidt ud af det blå, og pludselig føltes det lidt som et stor bjerg vi skulle bestige, fortæller Nykøbing FC’s cheftræner Jens Olsen.

De blå-røde kom stærkt igen

De blå- og rødstribede lod sig dog ikke mærke med undertallet, og da en lille halv time er spillet gik Joachim Wagner solo og scorede til 2-1.

Efter pausen glemte Nykøbingholdet alt om, at de spillede i undertal, og Joachim Wagner gjorde bod på en ikke at have toppræsteret de forgående kampe, da han gjorder det til 3-1.

Minutterne efter slog Anders Due til igen, igen og derefter var det Joachims Wagners tur til at fuldende sit hattrick. Kampen endte med tenniscifrene 6-1 da Anders Vest-Hansen udnyttede de trætte fynboers fumlerier i eget felt.

Det var en dag med storspil og en træner med god tro på tingene:

- Vi tager en kamp ad gangen, og selvom vi ikke har en målsætning om at rykke op allerede i år, så har vi da en god chance, hvis vi fortsætter sådan her i de sidste tre kampe, siger han.