Sort trøje fundet og afhentet af politiet

Søndag fortsatte en privat eftersøgning efter den forsvundne Emilie Meng i Korsør-området. En sort trøje blev fundet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Søndag morgen var det præcis fire uger siden Emilie Meng fra Korsør sporløst forsvandt efter en bytur.

Søndag var cirka 25 personer samlet via facebook-gruppen Forsvundne Personer for også at gøre forsøget i området ved Korsør.

- Vi har fundet en sort trøje i Korsør, som politiet har afhentet. Emilie Meng havde jo en sort trøje på, da hun forsvandt. Men om det er hendes skal politiet selvfølgelig undersøge, lyder det fra Sofie Sønderup, der er stifter af gruppen på facebook.

Flere eftersøgninger

Også både fredag og lørdag blev der ledt efter Emilie Meng - og flere effekter er i den forbindelse blevet indleveret til politiet.

Marianne Roed, efterforskningsleder hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil ikke kommentere på resultaterne af eftersøgningerne - og heller ikke på oplysningen om fundet af en sort trøje.

- Jeg vil ikke kommentere på de effekter, som vi får indleveret. Det sker af hensyn til den videre efterforskning af sagen, lyder det fra Marianne Roed søndag middag. 

Sidst set på stationen

Emilie Meng er sidst set på stationen sammen med to veninder, efter de havde været i byen i Slagelse. De to veninder valgte at tage en taxa hjem, men Emilie Meng ville gå de 3,5 kilometer mod hendes forældres bopæl. Siden da har ingen set hende.


Nyhedsoverblik