Slagelse Kommune klar med ny placering af hundeskov

Kommunen vil i samarbejde med oprørte hundeejere nu se på mulighederne for en ny hundeskov i Nordskoven.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Naturstyrelsen, Slagelse Kommune og utilfredse med hundeejere vil på et møde formentlig i næste uge forsøge at finde en løsning  på den lukkede hundeskov i Nordskoven i Slagelse.

Det skriver Sjællandske.

Den populære hundeskov blev i begyndelsen af maj pludseligt blev nødt til at lukke, fastslog Naturstyrelsen, på grund af støjgener for naboerne.

Det var de mange hundeejere stærkt utilfredse med, og i kølvandet på lukningen blev der blandt andet samlet flere hundrede underskrifter ind i protest.  

Støjgenerne blev for omfattende

Slagelse Kommune ser ifølge Sjællandske dog alvorligt på, at finde en ny placering til hundeskoven. En mulighed er blandt andet et område et andet sted i Nordskoven, hvor de omkringboende ikke bliver generet af vuf og gøen i massevis.

Tina Thiemer, der har været stod modstander af lukningen af hundeskoven, fortæller til Sjællandske, at hun endnu ikke ved, om kommunens forslag er godt nok. Det vil hun lade være op til de 200 hundeejere, som nu er samlet i en Facebook-gruppe.

Hundeskoven i Nordskoven ved Slagelse blev åbnet i september sidste år, hvor hunde fik lov at løbe frit omkring uden snor. Et år senere vurderede Naturstyrelsen dog, at støjgenerne fra området blev for omfattende.

Mødet mellem Slagelse Kommune og hundeejerne vil ske på Slagelse Rådhus den 30. maj klokken 15.


Nyhedsoverblik