Slagelse-band vinder Handicap Melodi Grand Prix

Efter de sidste år var lige ved at vinde, gik Sunshine Band fra Slagelse i år hele vejen. Fredag vandt de Handicap Melodi Grand Prix 2016.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Jubel, guldkonfetti og et trofæ formet som en guitar.

Det er opskriften på, hvordan man fejrer en sejr i Handicap Melodi Grand Prix. Og det gjorde Sunshine Band fra Slagelse fredag aften, fremgår det af en video på grandprixets Facebook-side.

- Vi havde slet ikke regnet med at vinde. Det er syret. Det er så fedt at stå her i Odense og have vundet. Jeg kunne slå flikflak hen ad gulvet, jeg kunne det hele, jubler Samuel Breum fra bandet i videoen kort tid efter sejren. 

- Kom og fest med os

Ved sidste års grandprix i Skanderborg blev det 18 mand store band nummer to, så det det var en lettelse for dem at nå øverst på skamlen i år.

- Der var tre gode sange, synes jeg, så det var en svær konkurrence. Men vi vandt, og det er så syret, fortæller Samuel Breum.

- Nu skal vi spise, og så skal vi fejre det i stor stil. Vi skal hygge os, høre musik og være glade. Og hvis nogen har lyst til at snakke med os, så skal de være meget velkomne. Kom og snak med os og fest med os.

Ved årets grandprix blev Sækken med Hiphoppere fra Odensen nummer tre, og Brangstrup Allstars fra Ringe blev nummer to.

Musikfesten - som er den 20. af sin slags - blev i sin tid skabt for at give plads til forskelligheder, skabe fællesskab på tværs af regioner og unikke oplevelser. 

Næste år skal Handicap Melodi Grand Prix holdes hos vinderne i Slagelse.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

 


Nyhedsoverblik