René Holten Poulsen efter tredjeplads: Jeg er tilfreds

Det blev ikke til en førsteplads ved World Cup i Tjekkiet, men René Holten Poulsen er alligevel tilfreds med at tage bronze med hjem.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Roernes øjne er stift rettet mod det kommende OL i Rio. Her er Maribo-roeren Réne Holten Poulsen nemlig et af Danmarks største guldhåb.

Dagens World Cup i Racice i Tjekkiet var da også for René Holten Poulsen en del af træningen frem mod legene.

Her måtte den forsvarende verdensmester på 1000 meter disciplinen dog nøjes med en tredjeplads. Alligevel er han godt tilfreds.

- Jeg er rigtig godt tilfreds i dag, for selvom jeg ikke havde et perfekt løb, så gik det rigtig godt. Jeg fik en god start, og sluttede godt af. Til gengæld virkede de midterste 500 meter ikke så godt i dag, og det gjorde de sidste weekend, hvor jeg vandt. Man skal være på toppen, når man skal vinde i den her klasse, og i dag roede Dostal et rigtig flot løb, siger René Holten Poulsen i en pressemeddelelse.

Godt løb at have med sig videre

Holten Poulsen vandt sæsonens 1. World Cup i Duisburg i sidste uge, men en stærkt roende Josef Dostal fra Tjekkiet tog altså sejren på hjemmebane.

På trods af tredjepladsen er dagens løb stadig et godt løb at have med sig i bagagen mod OL, mener Maribo-roeren.

- Det handler stadig om at få roet gode løb så tidligt på sæsonen, og så må resultaterne blive som de bliver. Jeg vil selvfølgelig gerne vinde hver gang, men fokus er på at ro nogle gode løb, og se om taktik og form er, hvor det skal være. I dag havde jeg et podie i mig selvom jeg har haft en halvdårlig uge siden sejren i lørdags i Duisburg. Jeg må acceptere, hvor jeg er lige nu, og så er det godt at gå på podiet, siger René Holten.


Nyhedsoverblik