Ransagning af Finn Petersen hjem har fået folk til tasterne

Finn Petersens hjem blev i går ransaget af politiet for fjerde gang i jagten på Emilie. Efterfølgende har sagen fået stor opmærksomhed Facebook.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Sagen om ransagningen af Finn Petersens hjem på Tårnborgvej i Korsør har fået folk til tastaturet. Det sker efter Finn Petersens hjem mandag blev ransaget for fjerde gang i forsøget på at finde på Emilie Meng.

- Vi har boret igennem fundamentet, vi har været inde med lytteudstyr. Vi har sågar været i kloakken, sagde Kim Kliver mandag.

Politiet fortæller dog, at man ingen spor har fundet, men de mange ransagninger har fået folk til at engagere sig i historien.

- Hvis politiet kører derfra med den meddelelse, at der ikke er mere at komme efter på den adresse, så vil jeg aldrig kigge skævt efter ham - tværtimod. Han er jo renset for enhver mistanke. Det er mere, end vi andre kan sige, skriver Mikkel Doh Holdt på Facebook. 

Og der er flere, som bakker Finn Petersen op.

- Stakkels mand, hvis der er nogle som har set sig ondt på ham. Når det så er sagt, så håber jeg, at familien snart får vished, skriver Helle Stillhoff Jensen.

- Hvad fanden har de gang i. Lad dog den stakkels mand være i fred. I har været der fire gange og så igen. Jeg håber virkelig, at han lægger sag an. Fy der er nogle som må have en meget dårlig smag i munden, skriver Hanne Rygaard Moberg.  

Læs mere: Politi går ind med koben: Samme hus ransages for fjerde gang

Respekt for politiets arbejde

Det er som bekendt fjerde gang at politiet har ransaget Finn Petersens hus på Tårnborgvej. De tre første gange er sket inden for sidste par måneder. Her ledte politiet midt om natten efter Emilie Meng, hvor de bl.a. brugte varmesøgere. Det fortalte Finn Petersen til TV ØST den 14. oktober. 

Politiet fortalte mandag, at de havde fået nye oplysninger i sagen, og derfor ville ransage Finn Petersens hus igen. Det udtrykte flere af brugerne på Facebook forståelse for. 

- Tænker at politiet ikke bare ransager for 5. gang medmindre, at de har alvorlig god grund. Tror simpelthen ikke på, at det bare er pga., at nogen har set sig sur på manden. Det burde politiet have gennemskuet på nuværende tidspunkt, skriver Anne-Mette Christensen. 

- Ja, for os udenforstående virker det voldsomt, at de bliver ved med at ransage det samme hus. Men er helt sikker på, at politiet har en god grund, og som de selv skriver, alle oplysninger skal tjekkes. Når det så er sagt, føler jeg også med de beboer i huset, hvis det viser sig, at der ikke var noget at komme efter. Det er ikke sjovt at blive mistænkeliggjort  på den måde. Men hvor om alting ender - Emilie skal findes, skriver Niels Jørgensen.

Læs mere: Tidligere chef for Rejseholdet: Derfor ransager politiet hus


Nyhedsoverblik