Præstø-ofre genforenes med reddere

Det var en dag med blandede følelser, da Cecilie Gyldendal Rasmussen og Line Jensen mødte to af dem, der var med til at redde dem for fem år siden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Fem år efter Præstøulykken får fire af dem, der var med, lov til at møde hinanden igen. En af dem er Line Jensen, der var med i den kæntrede dragebåd d. 11. februar 2011:

- Det er en dag med blandede følelser, hvor man både mindes dengang, men også kan snakke om, hvordan man er kommet videre, siger hun. 

Jeg har ikke mødt nogen af de involverede siden den dag, så det er en speciel oplevelse at møde dem, siger Emil Schneidelbach.

Emil Schneidelbach og Claus Busch fra Vordingborg Redningsberedskab var nogle af de reddere, der for fem år siden blev kaldt ud til Præstø Fjord, da 13 elever og to lærere kæntrede i en dragebåd.

- Jeg har ikke mødt nogen af de involverede siden den dag, så det er en speciel oplevelse at møde dem, siger Emil Schneidelbach.

Ulykken de aldrig glemmer

Og selvom de to reddere har haft mange opgaver siden, så er ulykken d. 11. februar 2011 stadig en dag, der sidder i kroppen.

- Når man tænker på, hvordan det så ud derude, så kunne det have gået meget værre end det gjorde. Jeg er glad for, at jeg har kunnet gøre en forskel den dag, siger Emil Schneidelbach.

Se hele mødet med de to redningsmænd i videoen herover. 

 


Nyhedsoverblik