Politiet søger vidner til voldtægtsforsøg

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger vidner til et voldtægtsforsøg mod en 17-årige pige i Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Torsdag den 14. juli blev en 17-årig pige forsøgt voldtaget i Næstved.

Politiet har anholdt og varetægtsfængslet en 19-årig mand, som, de mener, står bag voldtægtsforsøget. Men i forbindelse med den videre efterforskning, søger politiet nu vidner til episoden.

Den 19-årige mand skulle angiveligt have presset pigen op mod en mur på en parkeringsplads bag boligkomplekset Kobberhjørnet på Teatergade, hvor han kyssede og befamlede hende både uden på og inden under tøjet.

Ifølge anklageskriftet skulle den fysiske kontakt have været så hårdhændet, at den 17-årige pige havde fået blå mærker på brystpartiet. Samtidig skulle den 19-årige mand have åbnet sine bukser og forsøgt at true pigen til sex, men det lykkedes pigen at slippe væk.

Tre vidner i området

Voldtægtsforsøget fandt sted mellem klokken 01.23 og 01.33, og netop i dette tidsrum skulle to personer have gået i retning fra Jernbanegade mod Rampen. Derudover skulle en billist i en mørk bil have befundet sig i området. Politiet vil meget gerne i kontakt med de tre personer, da de kan være i besiddelse af oplysninger, der kan have betydning for sagens efterforskning.

Kort tid efter voldtægtforsøget anholdte politiet den 19-årige mand. Ved retten i Næstved blev han forsøgt varetægtsfængslet i fire uger, men dommeren fandt ikke bevismaterialet stærkt nok, så retten valgte at løslade den 19-årige.

Anklageren kærede efterfølgende afgørelsen til landsretten, som siden har omstødt byrettens kendelse, og den 19-årige sidder nu varetægtsfængslet indtil den 17. august.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på 114.

 


Nyhedsoverblik