Politiet mistænkte to borgere for at skjule Emilie Meng

En ransagningskendelse, som TV ØST har fået aktindsigt i, viser, at to borgere har været mistænkt for frihedsberøvelse af Emilie Meng.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tidligere på ugen blev det afgjort ved Retten i Næstved, at en række medier kunne få aktindsigt i den ransagningskendelse, som medførte en storstilet rangsagning hos den 67-årige pensionist Finn Petersen samt en anden person.

I ransagningskendelsen kommer det frem, at den 67-årige Finn Petersen og en anden person på Tårnborgvej begge har været mistænkt efter paragraf 261 om frihedsberøvelse af den forsvundne pige. 

Navnlig Finn Petersen har været i politiets søgelys flere gange. Således var det fjerde gang politiet var på hans adresse i mandags, da de med koben og skovle gennemsøgte ejendommen.

Ingen grund til videre mistanke

Efter ransagningen fortalte politiinspektør Kim Kliver, at det er politiets "klare opfattelse, at der ikke længere er grundlag for at opretholde mistanken mod beboerne i de ransagede huse.”

Grunden til, at politiet rettede deres søgelys mod netop Finn Petersen og den anden person, var blandt andet en privat aflytning af Finn Petersen.

Den private aflytning vil nu blive meldt til politiet, oplyser de mistænktes advokat, Steen Djurtoft, fredag morgen til TV 2 Nyhederne.


Nyhedsoverblik