Politiet: Billede fra Skive er ikke Emilie Meng

En person i Skive har i weekenden taget et billede af en ung kvinde, som vedkommende mener, kunne være den forsvundne Emilie Meng fra Korsør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En borger i Skive har afleveret et meget vellignende billede af en kvinde, der til forveksling ligner den forsvundne Emilie Meng.

Det resulterede en decideret politieftersøgning i weekenden, som dog ikke gav resultat. To andre borgere har også kontaktet politiet med oplysninger om, at de mener at have set Emilie Meng i Skive søndag.

"Mener ikke, at det er Emilie"

Marianne Roed, efterforskningsleder i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi afviser, at kvinden på billedet er Emilie Meng.

- Jeg har set billedet, som vi har fået fra vores kollegaer i Jylland. Jeg mener ikke, at der er tale om Emilie Meng, slår Marianne Roed fast overfor TV ØST tirsdag morgen.

Hun tilføjer, at hun ikke har været i kontakt med Vest- og Midtjyllands Politi endnu.

- Oplysningerne om, at der skulle have været foretaget en decideret efterforskning i Skive-området, har jeg kun fra medierne. Så jeg vil i formiddag (tirsdag formiddag red.) tage kontakt til vores kollegaer for at høre mere om deres efterforskning, fortæller hun.

Efterforskningslederen slår fast, at politiet fortsat efterforsker sagen, men hun vil ikke kommentere på, hvilke konkrete efterforskningsmæssige skridt politiet forfølger i sagen.

Læs også: Tre personer mener at have set Emilie Meng i Skive


Nyhedsoverblik