Hjemmerøveri i Rødby: Ægtepar bagbundet af maskerede mænd

Et ældre ægtepar blev bagbundet, da de tidligt mandag morgen blev udsat for et hjemmerøveri.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Siden de tidlige morgentimer har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi været til stede på en adresse på Østergade i Rødby, bekræfter de over for TV ØST.

I en pressemeddelelse om sagen skriver politiet, at de klokken 5.27 mandag morgen modtog en anmeldelse om et hjemmerøveri på Østergade i Rødby.

Angiveligt skulle to mænd tidligere på natten have trængt i et hjem i Rødby, hvor et ægtepar på 81 og 83 år bor. Ægteparret blev ifølge politiet herefter bagbundet. 

 
  Foto: Per Rasmussen

Gerningsmændene beskrives som yngre mænd, ca. 180 - 190 cm høje, og de var iført mørkt tøj og havde tildækkede ansigter.

Vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fortæller, at det ældre ægtepar er chokeret efter nattens voldsomme episode, men at de efter omstændighederne har det okay og umiddelbart er sluppet uden store skader.

Politiet har på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om et eventuelt udbytte af røveriet og vil vente med at fortælle mere, til de har efterforsket sagen nærmere.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger vidner, der har set personer eller køretøjer i Rødby, der kan have forbindelse til røveriet. I så fald kan man ringe ind med oplysninger på telefon 1-1-4. 

 
  Foto: Per Rasmussen

Nyhedsoverblik