Efter fysisk batalje: Pokalmestrene fyrer stor ligaprofil

Basketballklubben Team FOG Næstved har revet kontrakten med en af holdets store profil, Cheikh Sane, i stykker.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

For bare to uger siden kunne Cheikh Sane juble sammen med holdkammeraterne i Team FOG Næstved, da klubben vandt sin første pokaltitel nogensinde.

Siden er det dog gået galt for Sane, der fredag er blevet smidt på porten. Det skriver Team Fog Næstved på Facebook.

Over for TV 2 SPORT bekræfter klubbens direktør, Andreas Larsen, at Sane har været involveret i en fysisk batalje, som skete i onsdag aftens træning forud for torsdagens kamp mod Svendborg Rabbits.

 Cheikh Sane har brudt sig mod klubbens

Der blevet skabt fokus, da Sane navn ikke var på holdkortet til kampen, fordi han er blandt klubbens absolutte profiler.

quote Det er et kæmpe, kæmpe tab. Jeg vil sige, at med Cheik Sane kan vi tale om, at Næstved kan være det hold, de andre ikke har lyst til at møde i slutspillet; førsteudfordreren til de to store. Uden ham er de mere ordinære

Jens Laulund, basketekspert 

- Vi har haft en episode onsdag aften, hvor Cheikh Sane meget klar har brudt sig mod det værdisæt på en sådan måde, at jeg efter at have evalueret med den øvrige sportslige ledelse ikke kan se, at vi kan træffe anden beslutning. I sidste ende er det min afgørelse at stå på mål for vores program, og jeg tager derfor naturligvis det fulde ansvar for beslutningen, siger Andreas Larsen i meddelelsen på klubbens Facebook-side.

Hvad der helt præcis er foregået til træningen, ønsker han ikke at uddybe over for TV 2 SPORT.

Basketekspert: Uden ham er de mere ordinære

Team FOG Næstved ligger på tredjepladsen i basketligaen efter Horsens IC og Bakken Bears, men uden Sane er det et helt andet hold. Det forklarede TV 2 SPORT's basketekspert Jens Laulund torsdag aften - altså inden beslutningen om at fyre spilleren var truffet. 

basket_kamp.jpg
Læs også
Næstved slår Horsens efter vildt drama i pokalfinalen
basket_kamp.jpg
Læs også
Næstved slår Horsens efter vildt drama i pokalfinalen

- Det er et kæmpe, kæmpe tab. Jeg vil sige, at med Cheik Sane kan vi tale om, at Næstved kan være det hold, de andre ikke har lyst til at møde i slutspillet; førsteudfordreren til de to store. Uden ham er de mere ordinære. De kommer ikke til at slå Horsens eller Bakken over fem kampe, hvis ikke de har Cheik Sane med.

Klubbens direktør erkender da også, at tabet er stort rent sportsligt.

- Der skal ikke herske nogen tvivl om, at dette rent sportsligt kan komme til at koste. Der skal heller ikke herske nogen tvivl om at det er vores største drøm at hjemføre det danske mesterskab til vores område, men det skal ikke være for enhver pris, skriver Andreas Larsen på Facebook.


Nyhedsoverblik