15 nye henvendelser i Emilie Meng-sagen

Politiet arbejder nu på at gå de nye henvendelser om dræbte Emilie Meng igennem én for én.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiet har modtaget 15 nye henvendelser om drabet på den 17-årige Emilie Meng, efter Station 2 på TV 2 torsdag aften sendte en dokumentar pigen fra Korsør.

Det fortæller Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland Falsters Politi, der dog ikke kan komme nærmere ind på henvendelsernes indhold.

- Vi kan ikke sige noget om kvaliteten af henvendelserne endnu, da det først er nu, vi skal til at kigge det hele igennem. Det skal vi kigge på over weekenden, siger Søren Ravn-Nielsen til TV 2.

Emilie Meng forsvandt efter en bytur med sine veninder den 10. juli og blev juleaftensdag fundet dræbt i en sø nær Borup, der ligger godt 60 kilometer fra Korsør Station, hvor hun sidst blev set i live. Drabsmanden er fortsat på fri fod. 

Læs også
Nu står Emilie Mengs veninder frem: Man er helt tom indeni
Læs også
Nu står Emilie Mengs veninder frem: Man er helt tom indeni

- Vi får aldrig Emilie tilbage

I torsdagens Station 2-udsendelse stod flere af Emilie Mengs veninder frem og berettede om forløbet. Ingen af de fire veninder var med i byen den aften, da Emilie Meng forsvandt, men veninden Signe skrev med hende på telefonen helt frem til halvanden time, før Emilies telefon gik ud.

- Vi håber selvfølgelig på, at vi kan gøre en forskel på en eller anden måde. Det kan jo godt virke lidt håbløst nogle gange. Altså lige meget hvad man gør, så kan vi jo ikke få Emilie tilbage. Men vi håber, at vi ved at stå frem måske kan få nogle nye vidner eller nye spor frem, siger veninden Signe.


Nyhedsoverblik