Nykøbing FC-topscorer: Vi kan slå alle hold

Oprykkerne fra Nykøbing FC ligger overraskende på førstepladsen i 1. Division. Klubbens topscorer glæder sig over sæsonstarten.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det var nok de færreste, der havde forestillet sig, at oprykkerne fra Falster ville føre landets næstbedste fodboldrække med 15 point efter seks kampe.

Søndag snuppede Nykøbing FC endnu sin femte sejr ud af seks mulige, da klubben i overtiden sikrede 2-1 mod FC Fredericia.

Har opbygget en god kultur

Holdets topscorer, den 24-årige angriber Joachim Wagner, glæder sig ifølge bold.dk over sæsonstarten, men han ønsker ikke at tage al æren på egne skuldre.

- Det er hele holdet, der spiller super godt, og derfor er det nemmere at præstere godt. Jeg har haft fokus på at få lavet nogle mål, og det er jo lykkedes, så det er rigtig dejligt, siger han til bold.dk og tilføjer:

- Det er egentlig startet allerede i sidste sæson, hvor vi har opbygget en god kultur hernede, hvor det handler om at arbejde hårdt og være ydmyg - og så samtidig tro på de ting, vi laver.

Et enkelt udfald

Nykøbing FC har indtil videre kun tabt til HB Køge, der har at slå oprykkerne med 3-0. Det ryster dog ikke topscoreren fra Nykøbing FC.

- Vi har vist, at vi kan være med i alle kampe. Der var lige et udfald mod HB Køge. Men hvis vi rammer vores niveau, kan vi slå alle hold. Men omvendt kan vi også tabe alle kampe, hvis vi ikke er der 100 procent, siger Joachim Wagner.

Nykøbing FC møder i næste runde Hobro på udebane. Den kamp spilles den 11. september.


Nyhedsoverblik