To nybagte millionærer i vores region

To danskere i vores region er henover de seneste dage blevet millionærer. De har nemlig vundet henholdsvis 1.176.237 og 3.000.000 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Fredag aften var det Eurojackpot, der forvandlede to danskere til nybagte millionærer. Og det var endda via en 2. præmie og en 3. præmie. Den gigantiske 1. præmiepulje var der nemlig ingen spillere – hverken danske eller de andre europæiske – der fik fingrene i.

Den danske 2. præmie lyder på 2.659.237 kroner. Den heldige spiller har købt det lykkebringende spil hos Statoil, Sønderbro 2, 6800 Varde.

Den danske 3. præmie lyder på 1.176.646 kroner, og her er gevinsten vundet på et spil købt hos Dianalund Bog & Ide, Torvet 20, 4293 Dianalund.

- Vi har været i kontakt med vinderen fra Dianalund, men vedkommende ønsker at være anonym, fortæller Morten Hedegaard, kommunikationskonsulent i Danske Spil. 

Lørdag var det Lottos tur til at strø om sig med millionerne. To spillere ramte de syv vindertal og deler dermed 1. præmiepuljen. De vinder begge 3.000.000 kroner, og de har begge vundet på deres Plus abonnement, hvor de automatisk spiller med hver uge. De to vindere kommer fra henholdsvis Guldborgsund Kommune og Herlev Kommune.

- Også vinderen i Guldborgsund Kommune er blevet kontaktet med den glade nyhed. Også denne vinder ønsker at foreløbig at forblive anonym, fortæller Morten Hedegaard.

Der er lagt op til en fuldstændig vanvittig uge for Lotto-spillerne. Samlet set er puljerne på mere end 800 millioner kroner. Det er historisk højt.


Nyhedsoverblik