Nu kan 82-årige Finn fra Fuglebjerg rejse til Hollywood

Foreningen Cykling uden alder har fået skrabet penge sammen til Finn Flodin Larsen, som nu kan opleve sig selv i en dokumentar på en filmfestival i Los Angeles.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Kun få gange har 82-årig Finn Flodin Larsen fra Fuglebjerg været ude at rejse – udelukkende i Skandinavien endda. Men nu er det sikkert og vist, at den ældre herre drager hele vejen over Atlanten den 13. april for at besøge en filmfestival i selveste Hollywood i Los Angeles.

Sidste sommer blev der lavet en kortfilm om Finn fra Fuglebjerg på hans cykelrejse til Norge med foreningen Cykling uden alder.

Kortfilmen skal nu vises på All Sports LA Film Festival, hvor også Finn skal være med, er det netop besluttet.

Foreningen Cykling Uden Alder har nemlig netop fået samlet penge ind til en flybillet til Finn Flodin Larsen og hans datter, så de kan rejse over til USA og opleve både Hollywood og Santa Monica, hvor de skal bo ved vandet i godt syv dage.

- Jamen det er jo helt fantastisk og min far er slet ikke til at styre, han er simpelthen så glad og glæder sig. Det bliver en fantastisk oplevelse og spændende at se ham derovre, siger datter til Finn, Lis Flodin Petersen.

Indsamling sikrer tur

9.231 kroner er der blevet samlet ind gennem organisation, som arbejder for ældres adgang til frisk luft og cykelture.

- Det giver et glædes sug i maven at vide, at Finn og hans datter får denne helt unikke rejse sammen. Det er fantastisk, at så mange fra Cykling uden alder har haft lyst til at bidrage til Finns rejse, som nu kan fortsætte, siger stifter af organisationen, Dorthe Pedersen.

Omkring 28 personer har bidraget til flybilletter til 82-årige Finn – indsamlingen kom helt i mål mandag, da Cycling Embassy of Denmark sendte 5000 kroner af sted.

- Vores mission er, at bruge cyklen som værktøj til glæde, fællesskab og relationer. Så det her betyder bare rigtig meget, siger stifter Dorthe Pedersen. 

Kortfilmen med Finn Flodin Larsen skal vises på filmfestivalen lørdag den 16. april klokken 10. Her har den chancen for at blive nomineret til en pris på festivalen, som skal afgøres søndag. 

Finn og Lis Flodin Petersen skal i øvrigt også over at møde de amerikanske afdelinger fra Cykling uden alder, hvor en lille hær af lokale vil tage godt imod dem, lyder det. 

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 


Nyhedsoverblik